Maguire tilbake. (foto: united, twitter)

Det var nesten som skaden til Harry Maguire kom godt timet. Ikke at vi unner noen spillere skader, men det har blåst vanvittig hardt rundt spilleren som drar på seg hylekor av kritikere når han bærer drakta til Man United eller det engelske landslaget.

Nå har 29-åringen fått en pause, fokusert på rehabilitering uten å måtte svare på de samme spørsmålene fra engelsk presse. Erik ten Hag går nå ut og rydder vei for at Maguire skal få mer arbeidsro når han returnerer på kamparenaen etter skaden.

-Harry Maguire, van de Beek og Wan-Bissaka er alle tilbake på treningsfeltet. Etter dagens trening skal jeg sammen med legeteamet beslutte om de kan spille i torsdagens Europaliga-kamp, begynner Ten Hag på onsdagens pressemøte.

LES: Ble historisk: «Brasiliansk Haaland» ber gigantene ringe

-Maguire vil alltid spille en viktig rolle for laget. Han har vært skadet, og jeg er virkelig glad for at han er på vei tilbake. Han er en spiller med store kvaliteter, og når han spiller godt, så er han en fantastisk spiller.., kommer det fra United-manageren.

Med Varane ute med skade, åpner det seg også en mulighet for United-kapteinen. Erik ten Hag har sagt sitt om saken, Maguire er en stor ressurs for Man United.

Når han spiller bra.

LES OGSÅ: Manchester United vinner kamp om overgangsguru!