Endrick har lært hvordan man kaller på verdens beste klubber. (foto palmeiras, twitter)

Nå er det ulike tolkninger av feiringen med arm opp i været og en finger i øret men for oss ser det unektelig ut som at «nummer 1 på gressmatta sier at de største klubbene i verden kan ringe». Erling Haaland har perfeksjonert feiringen – og i tilfellet Haaland er ringelista lang. På tirsdag kom feiringen på nytt, men denne gangen fra en brasilianer.

I Champions League var Haaland denne gangen «skånsom» med Jude Bellingham og Borussia Dortmund, og holdt scoringer inne i 0-0 kampen. På en helt annen kant av kloden ble en 16 åring hyllet som den yngste målscoreren i ligaens historie.

LES: Kaster inn nok en milliard til spillerkjøp!

Endrick Felipe signerte sin første profesjonell kontrakt i mai med Palmeiras. Natt til onsdag dro den 16 år, tre måneder og to dager gamle Endrick til med scoring mot Athletico Paranaense. Dette gjorde Endrick til den yngste målscoreren i den brasilianske ligaens historie.

Real Madrid har ikke overraskende allerede vært inne og tatt en prat med tenåringen og familien, Palmeiras har skjønt hvor det bærer hen. Ifølge overgangsjournalist Romano har de klokelig hektet på en utkjøpsklausul på 60 millioner euro. Ingen europeiske klubber skal komme her uten å betale for seg.

Endrick var på banen i 45 minutter i onsdagens kamp, 16-åringen nøyde seg i skikkelig Haaland-stil ikke med én scoring. To mål i 1-3 seieren til Palmeiras forteller mye om betydningen brasilianeren allerede har på kamparenaen.

Don’ t call me, we’ ll call you. (foto: city, twitter)

LES OGSÅ: Får tilbudet som vil doble ukelønna

Real Madrid får garantert ikke jobbe i fred med å sikre seg den brasilianske senterforwarden.