Parrott skal jage Kane . (foto: tottenham, twitter)

Mauricio Pochettino har siden han kom til Tottenham bygget opp troppen rundt unge spillere. Nå begynner disse spillerne å bli voksne og ambisiøse, og forventer noe mer enn en topp-fire plassering i Premier League,

Harry Kane kom til London-klubben allerede i 2009 og har vært en av nøkkelspillerne for Pochettino.

Kane trenger at Pochettino får litt mer krutt. (foto: tottenham, twitter)

Les: Johan Arne Riise: Slutt etter bare 3 måneder

25-åringen har bygd seg opp til å bli en av de mest ettertraktede spissene i verden, og innsett at veien kan gå videre utenfor Tottenham.

-Jeg har alltid sagt at så lenge klubben beveger seg i riktig retning og viser de rette ambisjonene, så ønsker jeg å være med på denne reisen. Dette er noe du vurderer underveis. Det er ikke nok med å fortelle om ti år at; se, vi hadde et supert lag. Det skal også være; se hva vi fikk til og trofeene vi vant, sier Kane ifølge ESPN.

Lei av hederlig innsats. (foto: chelsea, twitter)

Les på Popidol: Breakdance blir OL-gren

Kane vet selv at det ikke blir lett å gå de neste skrittene etter at bygging av ny stadion har holdt Tottenham utenfor overgangsmarkedet i to av vinduene.

-Utfordringen for oss er å gå videre opp, opp og opp. Dette kommer til å bli vanskelig de neste årene med den nye stadionen og økonomisituasjonen, avslutter Kane.

Ønsker du trofeer, Harry?(foto: real, twitter)

For oss blir dette et signal om at Kane delvis har innsett at trofeene lar vente på seg. Tottenham-spilleren har vist seg som bunnlojal så langt, men hva hvis Zinedine Zidane forteller om planene som inluderer Real Madrid, Harry Kane – og nye trofeer?

Zidane har hvertfall ingen problemer denne sommeren med restriksjoner på overgangsmarkedet.

Les: Solskjær vil bruke 2 milliarder på engelsk trio