Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Det er lite som tyder på at Ole Gunnar Solskjær vil bruke sin nå faste stilling som manager for Manchester United til å lete etter nye talenter i OBOS-Ligaen, men heller ha fokus på engelske talenter.

I sommer håper Manchester United å beholde gløden og «finne tilbake» til egen storhet gjennom en foryngelse av spillere. – Det betyr ikke at det blir billig, tvert imot har de satt av 2 milliarder kroner for å sikre seg tre engelske spillere.

For å gjenopprette «United Way», forteller The Sun at Solskjær har bedt Ed Woodward om å finansiere avtaler for å signere tre topp unge engelske stjerner. – Det dreier seg om Jadon Sancho, Declan Rice og Aaron Wan-Bissaka.

Av trioen vil Sancho være den dyreste med en prislapp 100 millioner pund, selv med så mye penger skal Borussia Dortmund ikke være overbevist om at det beste er å selge den talentfulle tenåringen denne sommeren.

Les: Tevez representerte skiftet i Manchester – denne gangen kan det være en 19-åring

«Jeg vet ikke noe om det, og det har ingen betydning,» sa sportsdirektør Michael Zorc til Bild når han ble spurt om Uniteds interesse.

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Den meget imponerende Crystal Palace-stjernen Wan-Bissaka skal være vurdert av Solskjær som et langsiktig svar på klubbens «forsvarsproblemer».  Etter den sesongen han har hatt hos Crystal Palace er det bare et tidsspørsmål før 21 åringen blir tatt ut på det engelske landslaget. Verdien vil være på rundt 40 millioner pund. – La det være sagt, det er ikke første gang Wan-Bissaka er nevnt i forbindelse med Manchester United.

Les: Redder plassen i Premier League og forlenger med talent

En vi ikke har hørt om Manchester United interesse for tidligere er Englands «nye» landslagsspiller Declan Rice. – Han spilte utmerket i Englangs 5 – 1 seier mot Montenegro og har begynt å gjøre sakene sine menget bra for West Ham. – Det spørs om prislappen på 40 millioner pund holder nå som han er mer synlig etter han byttet landslag og har forlenget med West Ham. – Dessuten, ifølge set Sun er byrival Manchester City også på ballen, de ser Declan Rice som en langsiktig etterfølger for Fernandinho.

Les: FIFA har godkjent at Declan Rice bytter landslag