Beordret speidere til La Liga-kamp.. (foto: united, twitter)

Han er 19 år ung og får entusiaster i den røde delen av Manchester til å minne om Harry Kane. U21-spissen Joe Hugill har fortsatt ikke fått debut hos Ten Hag, men med solid innsats i preasason for førstelaget og tre scoringer og assist i de første Premier League 2-kampene denne sesongen, har spilleren vist han banker på døra.

Mens United-supportere venter på at Rasmus Højlund skal spille seg varm i den røde drakta og gi klubben sårt tiltrengte scoringer, jobbes det med å sikre at Hugill blir en av de langsiktige brikkene. Manchester United hentet spilleren i 2020 i tøff konkurranse med Arsenal og Tottenham.

LES: Bommet totalt med øredøvende fyrverkeri natten før Champions League-kamp

I debutsesongen dro Hugill til med fire scoringer i en kamp mot U23-laget til Liverpool i Premier League 2, den andre United-spilleren i klubbhistorien til å score fire mål mot erkerivalen.

19-åringen var med på preaseason-samling hos Ten Hag og trener for tiden med førstelagstroppen, Ten Hag vurderte dette som viktigere enn å sende Hugill på sesongutleie. Ifølge Daily Mail signerer 19-åringen treårskontrakt med klubben (pluss opsjon på ytterligere sesong) denne uken.

Det er forventet at Hugill sendes på utleie i januar for å sikre seg førstelagserfaring, Sunderland er ifølge Footballtransfers en sterk kandidat til å sikre seg spissen på leie, erfaringen med Amad Diallo forrige sesong har vist United-ledelsen at Championship-klubben har gode forhold for spillerne til å utvikle seg.

Joe Hugill er tiltenkt en stor rolle på Old Trafford når tiden er moden.