Gennaro Gattuso on fire - always.

Da Gennaro Gattuso overtok tøyene hos Valencia, skjønte vi at det ville bli action i La Liga. For det italienske fotballikonet har det hele karrieren dreid seg om å vinne for enhver pris. Denne mentaliteten har Gattuso nå tatt med seg til spansk fotball etter å ha ledet klubber som AC Milan og Napoli.

Debutsesongen hos Valencia startet med 1-0 seier mot Girona og 1-0 tap mot Athletic Bilbao. Nå henter Gattuso inn det som har vært en av verdens vasseste senterforwards.

LES: Ny mulighet har dukket opp for Ronaldo

Edinson Cavani har hatt ekstrem suksess hos PSG (200 scoringer på 301 kamper) og Napoli (104 scoringer på 138 kamper), hos Manchester United gjorde han det han ble hentet inn for. Totalt 59 kamper på banen er kanskje ikke mye i løpet av to sesonger, men med 19 scoringer leverte den uruguayanske landslagsspilleren i en periode der Man Utd slet på alle områder.

Ifølge den italienske overgangsjournalisten Romano, er free agent Cavani nå på vei til Valencia for medisinsk test og signering av en toårskontrakt. Skader (og Ralf Rangnick) amputerte forrige sesong på Old Trafford for 35-åringen, men det er kjent at Cavani har en fortsatt ekstrem fysikk og utholdenhet, der alder bare blir et tall. Nå skal Gattuso hente inn en av de største vinnerskallene på markedet, en kvalitet italieneren selv digger.

Noen som tviler på om Cavani kan levere etter en sesong med sterkt begrenset spilletid? Vi husker da Manchester United hentet veteranen etter at han hadde stått rundt seks måneder uten kamper – og tilbrakt tid som sauebonde i Uruguay. Da tok det ikke mange månedene før Cavani begynte å levere for Solskjær.

Vi tror det samme vil skje under Gattuso og gleder oss stort til å se El Matador tilbake.

LES OGSÅ: Liverpool lar seg ikke skremme av Sheffield United nei