Vil så gjerne. (foto: united, twitter)

Natt til torsdag er det over. Benkesliter Cristiano Ronaldo er enten med på ten Hags plan om alltid å spille med de beste ressursene uansett grad av stjernestatus, eller så har agent Jorge Mendes lykkes med å gi klienten sin en klubb med Champions League-billett. I London jobbes det på høygir, der CR7 igjen er en av brikkene.

Chelsea kaver fortsatt rundt på markedet med ulike alternativer for å booste angrepet til Thomas Tuchel. Selv om det ble 2-1 seier mot Leicester på lørdag, er det få som lar seg imponere av angrepsfotballen til Chelsea.

LES: Presset øker på Gerrard

Med Timo Werner og Romelu Lukaku ute av bildet, er mulighetene til manageren også begrenset. Pierre-Emerick Aubameyang har de siste ukene vært sterkt linket til Stamford Bridge, men ifølge ulike engelske medier har kontraktsforhandlingene gått i stå. Barca-spilleren har skjønt han er historie på Camp Nou etter at Lewandowski har vist han fortsetter å gjøre som hos Bayern, og er åpen for exit. Men der Aubameyang naturlig nok ønsker noe mer langsiktig, er Chelsea lite lystne på å gi 33-åringen noe mer enn en kortsiktig kontrakt.

Ifølge The Independent har Ronaldos agent, Jorge Mendes, sett utviklingen i forhandlingene mellom Chelsea og Aubameyang som en ny mulighet for sin klient. Agenten skal ha returnert til Stamford Bridge for nytt forsøk på å forhandle seg til en overgang for Ronaldo, et forsøk han ikke lyktes med tidligere i overgangsvinduet.

LES: Football-Insider: Bellingham er tapt for Borussia Dortmund

Chelsea-eier Todd Boehly skal være tent på å stå bak signeringen av spilleren med fem Ballon d’Or trofeer i premieskapet, men ifølge Footballtransfers satte Thomas Tuchel en stopper for overgangen.

Nå begynner likevel tiden å renne ut for å sikre seg en angrepsspiller som kan levere fra dag én, Chelsea-manageren kan ende opp med å bli tvunget til å akseptere Ronaldo-løsningen. Vi tipper dette ikke er over før vi nærmer oss midtnatt på Deadline Day.

LES OGSÅ: Liverpool lar seg ikke skremme av Sheffield United nei