Simeone.

Tenk på den mest hyperaktive klubben i Premier League på sommerens overgangsmarked, så har du funnet hvem Renan Lodi skal spille for denne sesongen.

Klarte du ukas quiz? Svaret er Nottingham Forest. Vi har sluttet å telle antall forsterkninger Scott Parker og Forest har sikret seg denne sommeren, men med et nivå på aktiviteten som minner om Barcelonas elleville shoppingtur, skjønner alle at klubben ikke akter å ta sjansen på at Championship-troppen holder Premier League-nivå.

LES: Har sikret seg tidligere Manchester United-stjerne

Selv om Everton ser ut til å gjøre helomvending på utleie av Michael Keane, har Forest sikret seg en venstreback fra La Ligas tredjebeste klubb forrige sesong.

Atletico Madrid hentet Renan Lodi fra brasilansk fotball i 2019, venstrebacken har siden da 118 kamper for Diego Simeone. De første kampene denne sesongen har 24-åringen opplevd fra banken, men på mandag ble det klart at han kastes ut i Premier League-sirkuset for klubben med nye spillere fra samtlige av de fem største ligaene i Europa.

Atletico viste tydelig at de ikke ønsker å gi slipp på Lodi, og forlenget kontrakten til 2025 med ytterligere ett år før de satte brasilianeren på flyet til England. Høres ut som en god deal for alle parter. Da er det klart for innslag av sambafotball på City Ground!

LES: Football-Insider: Bellingham er tapt for Borussia Dortmund

LES: