Robert Stene

Man skulle tro at Robert Stene som har scoret flere mål enn noen andre i OBOS-ligaen ville se oppover i divisjonssystemet eller utenfor Norges grenser, men det skjedde aldri.

Robert Stene er en helt i Trøndelag, han har spilt for alle de største klubbene i Midt-Norge foruten Rosenborg. – Han har blant annet spilt for Ranheim, Levanger og Melhus. – I 2017 ble målmaskinen tidenes toppscorer i førstedivisjon (OBOS-Ligaen) med 95 mål.

Les: Wolverhampton i Champions League er ikke lenger bare en drøm

Det siste året har 37-åringen spilt for Melhus i 3. divisjon, der det tilslutt endte med ni nettkjenninger. Nå har nok en klubb i Trøndelag sikret seg Stenes tjenester, og Nardo Fotballklubb blir altså neste stoppested for toppscoreren.

Les: Lord Bendtner holder oss varme med nye planer

Nardo lister opp det alt som er bra:


– Bøtter inn mål på trening
– Blant alt det negative er vi stolte av å kunne presentere noe veldig spennende for vår klubb på og av banen

Trondheimsklubben Nardo spiller hakket over Melhus, i 2. divisjon avdeling 2. Der de blant annet skal møte Stenes gamleklubb Levanger, når sesongen en gang blåses i gang.

«Som tidenes toppscorer i OBOS-ligaen gir det oss noe helt spesielt»

Sportssjef i Nardo Fotballklubb Thomas Erikstad er strålende fornøyd med å ha sikret seg Robert Stenes tjenester.

– Vi er kjempefornøyde med å ha fått inn Robert nå. Han er motivert, og vi ser allerede at han han bøtter inn mål på treningene, så det lover bra, sier Erikstad til Eurosport.


✍?⚽ Blant alt det negative er vi stolte av å kunne presentere noe veldig spennende for vår klubb på og av banen. Selveste Robert Stene har signert kontrakt og er klar for spill når den tid kommer. Som tidenes toppskårer i OBOS ligaen gir det oss noe helt spesielt. #fotballelænt


Sportssjefen er ikke i tvil om at klubben hadde behov for mer erfarne spillere inn i troppen.

– Nardo er et kjempeungt lag, og vi har jobbet bra med å utvikle gode talenter i klubben. Samtidig er det viktig med en balanse mellom talent og rutine, og derfor er det strålende at vi har fått inn Robert.

Tidenes toppscorer i OBOS-ligaen skal derimot ikke bare prøve å bøtte inn mål for trodheimsklubben – han får også en viktig rolle i administrasjonen.

– Han skal møte kunder og partnere, og jobbe med å gjøre klubben enda mer proff. Etter han er ferdig med treningene, kommer han derfor rett opp til kontoret for å jobbe her sammen med oss, forteller Erikstad.

– Vi har store ambisjoner framover. Det er ikke bare Rosenborg og Ranheim der oppe – vi er rett bak der, legger an ambisiøs sportssjef til.