Frister ikke nok? (foto: united, twitter)

Det er både Sky Sports og Manchester Evening News som nå hevder United har bestemt seg for å utnytte opsjonen i avtalen med Fosu-Mensah. Nederlenderen slippes ikke på free transfer denne sommeren, men kan heller ikke vente noe spesielt med spilletid det neste året.

For har Sky Sports rett i at United unytter opsjonen til å forlenge kontrakten med ett år, kan 22-åringen gå inn i nok en sesong med kun sporadiske innhopp mellom benkesitting.

Les: Sadio Mané bør forlate Liverpool

Nemanja Matic har forlenget med United, Scott McTominay og Fred har imponert i den dypere midtbaneposisjonen, så hva kan Fosu-Mensah forvente av den kommende sesongen?

Da Louis van Gaal ga tenåringen muligheten på Old Trafford ble han løftet frem som den neste store. Debuten kom i 2016 og ble fulgt opp med ytterligere syv ligakamper og to FA Cup-kamper denne sesongen.

Les på F7city: Real Madrid og Barcelona venter med stadionplaner

Jose Mourinho overtok senere dette året, så også storhet i den nederlandske tenåringen og sørget for fireårskontrakt.

Den siste kampen Fosu-Mensah spilte på førstelaget var på slutten av 2016/17-sesongen. Deretter bar det på utlån Crystal Palace og Fulham.

Så var det tilbake til United denne sesongen, men skade har holdt nederlenderen borte store deler av sesongen. Etter innhopp i en U-23 kamp i januar uttalte Solskjær at Fosu-Mensah nå kommer inn i troppen som en «ny spiller». Men på tross av lovordene fra United-manageren har 22-åringen fortsatt til gode å bli hentet frem til kamp.

Fosu-Mensah behersker både forsvarsspill og en dypere rolle på midtbanen, men per i dag er det ikke noe som taler for at 22-åringen kvalifiserer til å ta over noen av posisjonene.

United slipper å sende spilleren på free transfer, men what´s in it for Fosu-Mensah?

Vi håper Solskjær har en plan som utnytter spillerens kvaliteter. For oss lukter det et siste leieopphold før spilleren er historie hos United. Vi håper i det minste 22-åringen får et greit springbrett videre i karrieren.

Les: Bekreftet: Kaosklubben har fått sin 5. manager for året