Haster tilbake til midtstreken etter scoring. (foto: Manchester United)

I fjor sommer kom den en delagasjon fra Saudi-Arabia til England med det formål å sope med seg så mange fotballstjerner som over hodet mulig. Opplegget er det samme som sist. Hente store stjerner på vei ned for ekkelt mye penger.

I fjor landet stjerner som Karim Benzema, Sadio Mane, Aymeric Laporte, Riyad Mahrez, N’Golo Kante, Edouard Mendy, Kalidou Koulibaly, Roberto Firmino, Cristiano Ronaldo, Neymar og Sergej Milinkovic-Savic i ørkenlandet etter vellykket turneer i Europa med et gigantisk sjekkhefte.

Les: Gjør klart bud for å hente Jack Grealish

Denne sommeren har kongefamilien i Saudi-Arabia sanksjonert opptil 30 milliarder kroner til Saudi Pro League sitt lønns og shopping-budsjett. – Det samtidig som tribunene er nesten tomme. – Saudi-Pro League trekker færre publikumere enn gjennomsnittet i OBOS-Ligaen. Cristiano Ronaldo alene tjener mer enn det samtlige fotballklubber i Norge har som totalbudsjett.

Saudi-arabiske klubber sikter mot fire store Premier League-stjerner inkludert Manchester United duo.

I fjor sommer brukte Saudi Professional League-klubber enorme mengder penger da de lokket noen av Europas største navn til Midtøsten.

The Telegraph skriver at saudiarabiske klubber sikter mot Liverpool-keeper Alisson Becker, Manchester Citys Ederson og Manchester United-duoen Casemiro og Bruno Fernandes.

Rapporten uttalte at Casemiros representanter allerede har hatt samtaler med forskjellige klubber i regionen, og det antas at United vil være villig til å selge hvis noen avtale blir avtalt ved starten av overgangsvinduet.

I tillegg har det blitt hevdet at de er ute etter å signere så mange som 10 marquee-signeringer denne sommeren.

32 år gamle Casemiro har blitt rammet av tung kritikk de siste ukene etter hans opptredener mot Crystal Palace og Arsenal. Søndag mot Gunners ble brasilianeren slengt ut av fansen etter at han spilte Kai Havertz onside for Leandro Trossards mål, som viste seg å være matchvinneren.

I en tale på Sky Sports sa tidligere United-kaptein Roy Keane: «Han må spurte. Jeg er ikke sikker på hva han gjør der, jeg tror ikke engang han trenger å lage en vinkel for keeperen der når han går tilbake. Hvorfor gjør han en dum vinkel som om han skal få det dit?

«Jeg sier ikke sprint som en 100-meterssprinter, men du må komme deg opp på banen! Bare beveg føttene litt. Han må se over ham og si «vi har problemer her».

Han la til: «Uansett om press, jeg tror ikke han trenger å lage en vinkel her. Hvorfor lager han en vinkel? Bare hold deg oppe på banen!

– Denne kampen er vanskelig nok. Uansett hva du gjør, må du gjøre det grunnleggende riktig. De har ikke gjort det grunnleggende riktig på dette tidspunktet. Han er en erfaren spiller, han må komme seg opp på banen.

Les: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München