Jesse Marsch(foto: leeds, twitter)

Min topp fem liste over verdens kjedeligste managere/trenere inneholder navn som Thomas Tuchel, Erik ten Hag og Tysklands landslagssjef Julian Nagelsmann som akkurat har utelatt Mats Hummels til sommerens EM sluttspill.

Vi må ikke glemme Ralf Rangnic som overrasket alle da han takket nei til å lede Bayern München for å fortsette som landslagssjef for Alpin-nasjonen Østerrike.

Les: Julian Nagelsmann dropper en av de beste forsvarsspillerne Tyskland noensinne har produsert

Og nummer fem på min personlige liste Leeds floppmanager Jesse Marsch.

Den amerikanske treneren blir nå landslagssjef for Canada, en stilling som først ble tilbudt Graham Potter og så Ole Gunnar Solskjær. – Begge sa nei takk, men Jesse Marsch er like blid: «Det er en ære»

Tidlig i 2023 ble han sparket av Leeds. Siden den gang har Jesse Marsch vært arbeidsledig, selv om det har vært sporadisk interesse for tjenestene hans.

50-åringen tiltrer stillingen umiddelbart og har signert en kontrakt som strekker seg til etter VM i 2026. «Det er en ære å representere og lede det kanadiske herrelandslaget samtidig som vi forbereder oss til et hjemme-VM. Kombinasjonen av ledelsen innad i forbundet sammen med potensialet i den dynamiske spillermassen har inspirert meg«

– Jeg er klar og ivrig til å ta på meg dette enorme ansvaret. Min spenning og forventning er enorm.

Canada er vertskap for verdensmesterskapet i 2026 sammen med USA og Mexico.

Les på F7: Premier League-flopp er på vei til å bli mangemilliardær

Marsch har en fortid i klubber som Montreal Impact, New York Red Bulls, Red Bull Salzburg og RB Leipzig. Han har også vært assisterende landslagssjef for USA i ett år.