Kieran McKenna

Den klassiske klubben Ipswich er tilbake i Premier League etter «å ha rykket rett» igenom Championship. – En stor ære for suksessen har falt på den unge manageren Kieran McKenna.

38 åringen var assistent til både Ole Gunnar Solskjær og midtlertidig manager Ralf Rangnick i Manchester United, han sluttet da Erik ten Hag kom inn med sitt team sommeren 2022. – Nå er han i følge Foot Mercato en kandidat til å etterfølge den nederlandske manageren.

Les: The Athletic: Stort møte mellom Bruno Fernandes og Manchester United-ledelsen etter exit-rykter

Erik ten Hag henger løst i Manchester United og den sportslige ledelsen skal ta en avgjørelse om hans fremtid etter FA-cupfinalen mot Manchester City i slutten av mai.

Det er nevnt en hel bråte med kandidater: En av dem er Bayern Münchens Thomas Tuchel, en annen er Englands kaptein Gareth Southgate. Og tirsdag uttalte The Telegraph at Brentfords Thomas Frank er en «sterk kandidat» for Manchester United, dersom ten Hag skulle få sparken.

Hvis Frank er en sjokkkandidat, finnes det et påstått alternativ som er enda mer overraskende. Foot Mercato uttaler at Ipswich-trener Kieran McKenna er en kandidat til å få jobben og i løpet av dagene vil det finne sted et møte mellom Manchester United-representanter og 38-åringens agent.

Informasjonen hevder også at det er flere Premier League-klubber som er interessert i McKenna.

Verdt å merke seg er at McKenna har en Manchester United-forbindelse. Han har tidligere vært ungdomstrener i klubben og også assistent for dere Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick, da de var managere

Under McKennas ledelse tok Ipswich nylig steget opp til Premier League. Han har kontrakt til 2027 med Ipswich. Manchester United ligger på åttendeplass i Premier League og møter Newcastle i morgen, onsdag.

Les: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München