(c) Bilde: FK Haugesund: Sondre Tronstad

Det blir spennende å se om Haugesund har en slags magisk øvre grense for når de velger å selge Sondre Tronstad, men i følge TV 2 er den i det miste ikke på 6 millioner kroner.

Den nederlandske klubben Vitesse skal ha lagt inn flere bud og blitt stadig presset oppover at et runge nei fra Haugesund som vet godt for god nytte de har av Tronstad.

Les: Mats Møller Dæhli signert for «norskeklubben»

Det skriver kanalen på sine nettsider lørdag kveld, uten at daglig leder Eirik Opedal ønsker å kommentere opplysningene.

Eurosport snakket før jul med Tronstad om interessen rundt ham etter en god sesong, også den fra nettopp Vitesse.

Les på Popidol: Fortnite tjente over 15 milliarder i 2019

«Det er kjekt med interesse. Jeg har jo ambisjoner om å en dag reise og prøve meg ute igjen. Jeg føler meg mer moden for det nå enn hva jeg var sist. Det hadde vært kult om jeg fikk muligheten igjen, men disse greiene venter jeg med til etter sesongen»

Det Vitesse trolig er ute etter er Tronstad sitt skarpe blikk og evne til å lede midtbanen, meget løpssterk og både tøff i dueller og kreativ det gjør han til en av Eliteserien beste spillere.

Han gikk fra Start til Huddersfield Town i 2014, og var der fram til 2016. Siden har han spilt i FKH. – Nå kan det bli nye utenlandseventyr, men først må tilbudet tydeligvis jekkes opp.