Janne Andersson uttrykker seg verbalt

I løpet av julen har trolig Sveriges landslagssjef Janne Andersson fått tenkt seg om og funnet ut av Sverige er bedre med Zlatan Ibrahimovic om bord. – På pressekonferansen før kampene mot Moldova og Kosovo i Qatar startet arbeidet for å få «fotballguden» tilbake. 

Etter EM i 2016 trakk Zlatan seg på landslaget og da kom det noen rimelig saftige uttalelser som tydet på aldri mer. Sverige kvalifiserte seg som nummer to i Norges kvalifiseringsgruppe og møter blant andre Spania og Polen i gruppespillet i EM. – Medier i Sverige spekulerer på om Zlatan kan overtales til å i det miste spille med flagget på brystet i selve mesterskapet.

Les: Real Madrid har gjort det igjen – putter inn 300 millioner kroner i supertalent

I oktober kom Zlatan med sterk kritikk av Andersson for angivelig å overse spillere med innvandrerbakgrunn når han tar ut landslagstroppen. Andersson sier at han nå har lagt kritikken bak seg og er åpen for Zlatan-comeback for Sverige.

«Den gangen var jeg trist og skuffet, men nå er jeg over det. Han er velkommen til å ta kontakt hvis han har endret mening» sier Andersson.

Zlatan ga seg på landslaget etter EM i 2016, men kan bli fristet av spill for Sverige i sommerens EM. Sverige kvalifiserte seg som nummer to i Norges kvalifiseringsgruppe og møter blant andre Spania og Polen i gruppespillet i EM.

Det var riktignok ikke den tøffeste motstanden for Zlatan og Milan i treningskampen mot Rhodense fra sjette nivå i Italia, men svensken scoret i debuten.

Med draktnummer 21 på ryggen kunne Zlatan enkelt legge på til 3-0 da han spaserte et innlegg langs bakken inn i mål. Milan vant kampen 9-0.

Første seriekamp for Zlatan blir sannsynligvis hjemme mot Sampdoria i Serie A mandag.

Zlatan er tilbake i AC Milan, og fredag var han igjen i aksjon for klubben han sist spilte for i 2012.

Les: Real Sociedad forlenger med suksesstrener