Den lykkeligste tiden for den costaricanske keeperen Keylor Navas var i Real Madrid. - Her klemmer han Gareth Bale

Den costaricanske førstekeeperen for Paris Saint-Germain Keylor Navas havnet bak Gianluigi Donnarumma da italieneren kom til den franske hovedstaden sommeren 2021. – Et tett kampprogram sammen og løfter om mer spilletid enn vanlig for en reserve gjorde at den tidligere Real Madrid keeperen ble værende.

Keylor Navas er på utgående kontrakt og skal ikke ha noen planer om å signere en forlengelse til tross for at det ligger en meget god kontrakt på bordet. – Det går flere rykter om hva 37 åringen velger å gjøre fra sommeren av, et alternativ skal være å reise hjem og spillet et par sesonger for sin ungdomsklubb Deportivo Saprissa et annet er at han velger å gå for et av flere tilbud fra La Liga.

Les: Mason Greenwood har fortalt Getafe hva han ønsker

Uansett PSG må ha en erstatter på plass og de har førstekeeper i Borussia Dortmund Gregor Kobel i kikkerten. Sveitseren har hatt en sterk sesong og med det vekket interesse fra Paris Saint-Germain

L’Equipe melder at Kobel er øvert på Paris Saint-Germain sin keeperliste for sommeren. Gregor Kobel har spilt 29 kamper denne sesongen. Han har også gjort fem landskamper for det sveitsiske landslaget.

Les: Erik ten Hag insisterer på at han fortsatt vil ha overgangsveto i Manchester United