Krever disiplin, men er ikke langsint. (foot: united, x)

Uten Manchester United sin danske målscorer Rasmus Højlund var det lite som minnet om en storklubb i kveld da de tok imot Fulham på Old Trafford.

Etter 1 – 2 tapet fikk manager Erik ten Hag kritikk for sitt laguttak og taktiske disposisjoner. – Til tross for at det har sett bedre ut i det siste har Manchester United hatt og har en dårlig sesong. Det har gjort at internasjonal presse, Sporten.com inkludert har spekulert i når den nederlanske manageren vil få sparken og mer spennende hvem som kommer til å overta.

Harry Maguire som scorte Manchester Uniteds eneste mål følte savnet av Rasmus Højlund: «Vi ble rammet av skaden til Rasmus, som har vært et midtpunkt for oss, men det handler om å finne løsninger på de områdene hvor vi må forbedre oss.» Fulham sine mål kom fra Calvin Bassey og Alex Iwobi.

Les: Tottenham tent på å signere Wayne Rooneys favoritt

Manchester United beholder 6.plassen med nå er det hele 8.poeng opp til Aston Villa som har den siste Champions League plassen. Fulham er på 12.plass med 32.poeng.

Vi synes Sir Jim Ratcliffe burde ringe til Ole Gunnar Solskjær, men der er vi ganske alene. – Vi kan lese at eierselskapet til Ratcliffe INEOS ser på Julian Nagelsmann som en potensiell erstatter for Erik ten Hag.

INEOS-sjefen og hans menn vil være mye mer hensynsløse når det kommer til rekruttering og lederbeslutninger sammenlignet med det man tidligere har sett hos Manchester United. Det er ingen garanti for at Ten Hag vil beholde jobben utover denne sesongen, og resultater som vi så mot Fulham er ikke akkurat en god søknad for å beholde jobben.

Det er flere navn som det snakket om. Thomas Tuchel som forlater Bayern München på slutten av sesongen, har han vært gjenstand for spekulasjoner da han angivelig er ivrig etter jobben på Old Trafford. Sports Zone melder at det er ganske tydelig at Manchester United bør unngå Tuchel for enhver pris, magien hans har for lengst forsvunnet (hvis det var der noen gang). Likevel kan en tysker være aktuell

Eks-Bayern-manager Julian Nagelsmann skal være et «prioritert mål» for INEOS, og at 36-åringen vil nyte sjansen til å være ansvarlig for de røde djevlene, etter sigende sett på jobben siden i fjor sommer. Det er imidlertid et betydelig problem når det gjelder Nagelsmann.

Han er for tiden ansvarlig for det tyske landslaget og vil være til EM 2024, noe som betyr at han ikke vil kunne starte i sin nye rolle før relativt sent på sommeren. Skulle Ten Hag få sparken, ville Man Utd ideelt sett ønsket at deres nye trener var i klubben i starten av preseason, ikke på slutten. – Igjen, vi mener Ole Gunnar Solskjær er et bedre alternativ, spesielt nå som Glazer-familien sin ødeleggende kraft er redusert.

Les: Manchester Citys toppscorer gjennom tidene kan gjenoppta karrieren