Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo har et anstrengt forhold...Det bedret seg ikke med Ronaldos intervju med Piers Morgan. Twitter/@TimelineCR7

Den geniforklarte manageren Erik ten Hag har ikke klart, det som mange mener en er umulig oppgave, å snu Manchester United skuta.

De er nå som vi går inn i VM pausen utenfor topp fire og Champions League kvalifisering og elendig kommunikasjon med klubbens største stjerne Cristiano Ronaldo har, uansett hvem du mener har skylda, sørget for at han aldri igjen kan spille for Manchester United. – Dette er en kar de lønner over 300 millioner kroner i året.

Det er ikke overraskende Manchester United søker erstattere, men det er overraskende de har kommet så langt. – De har tydeligvis ikke tenkt til å gå glipp av en strålende mulighet, slik de har gjort i noen omganger med tidligere Tottenham og Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino.

Les: «Forhåpentligvis blir jeg i ti år til»

Manchester United blir ikke alene på arenaen i søken etter ny manager.

Den argentinske manageren Diego Simeone kjemper nå med ryggen mot veggen i Atlético Madrid, klubben han med til tider stor suksess har ledet siden 2012. – «Den evige treer» er ute av Champions League og nede på femteplass i La Liga med store poengtap før VM pausen.

Den spanske avisen AS melder i dag at både Manchester United og Atlético Madrid har funnet en løsning på sine problemer iden spanske landslagssjefen Luis Enrique.

Det har ikke lykkes å få en kommentar fra landslagssjefen, naturlig nok fordi Spania forbereder til verdenscupåpningen onsdag ettermiddag mot Costa Rica. Luis Enrique leder laget, det er knyttet stor spenning til hva Enrique vil gjøre etter mesterskapet.

LES: PSG åpner for salg

AS melder han allerede har fått tilbud fra både Manchester United, en annen Premier League-klubb (Som vi tipper er Bournemouth) og Atlético Madrid etter VM. I tillegg ønsker det spanske forbundet å forlenge.

Skulle Luis Enrique gå, blir Ernesto Valverde, Luis De La Fuente og Marcelino sett på som alternativer.