Marco Asensio

Siden Marco Asensio kom til kongens klubb i 2015 har det blitt hele 250 kamper. – Derfor har det overrasket flere kommentarer at når «alt er fint» hvorfor er ikke kontrakten som går ut til neste sommer allerede forlenget.

Real Madrid har signalisert at de er interessert, men ikke så langt kommet med noe kontret enda, det kan haste for i januar kan 26 åringen fritt forhandle med hvem som helst. Det er mange klubber som opp igjennom har forsøkt å få til en overgang, Asensio er tross alt en svært spillbar høyreving.

Les: Ola Solbakken landet nettopp på Leonardo da Vinci klar for medisinsk test

Marco Asensio vil gjerne bli i klubben de neste ti årene. Det er rapporter om at jeg prøver å konvertere Real Madrid, men jeg har alltid prøvd å yte mitt beste. Klubben må også ta en avgjørelse, så det er ikke bare opp til meg. Etter VM bestemmer vi. Forhåpentligvis kan jeg forlenge kontrakten min, jeg blir gjerne i Real Madrid i mange år til. Forhåpentligvis ordner ting seg slik at jeg kan bli i ti år til» sa Asensio til Marca.

Denne sesongen står Marco Asensio oppført for 15 kamper for Real Madrid, han har bidratt med tre mål og tre målgivende pasninger.

LES: Real Madrid har fått tilbudet fra Ronaldo de kan si ja til