Run, Rasmus, run. (foto: united, twitter)

Thomas Müller har utseendemessig knapt endret seg de ti siste årene. 34-åringen har hele tiden sett «godt voksen ut». Med veteran-utseendet har han bygd opp en erfaring siden debuten hos Bayern München i 2007 og for det tyske landslaget siden 2010 som få andre aktive toppspillere. Nå vinkes det igjen fra Old Trafford for å overbevise spissen om å øse ut med kunnskapen til de yngre spillerne i United-troppen.

Müller var sterkt linket til Man United forrige vinter, men ble på sin Bayern München-post. Nå melder tyske Bild Manchester-klubben har sendt signaler om at de kommer med nytt fremstøt.

LES: Daily Mail: Everton legger skylda på Tottenham for den sviende poengstraffen

Müller har ifølge det tyske mediet plan om å fortsette til minimum 2025, spesielt Erik ten Hag er på jakt etter tyskerens erfaring og evne til å spille for klubben som går hele veien inn til trofébordet.

Müller har sklidd mer og mer bort fra førsteelleveren til Tuchel, og med et halvt år igjen av kontrakten og EM-sluttspill på hjemmebane foran seg, kan Manchester United og Premier League med ett friste.

Rasmus Højlund har fått hovedansvaret for å levere scoringer fra spissposisjon, men så langt har den unge dansken ikke knekket koden i Premier League. Alan Shearer uttalte tidligere denne måneden at United trenger en erfaren mann på topp, der det enorme presset tas bort fra 20-åringen. Second Striker Thomas Müller kan være mannen som gir Højlund den nødvendige selvtilliten på kamparenaen. Müller har opplevd alt, og har selv skrevet inn flere av triksene i boka om kunsten å overliste forsvar og keeper.

TYSK FOTBALL: Harry Kane må tilbake og spille to kamper mot Tottenham