Mester Zizou.

Nå er ikke alt over for Zidane hos Real Madrid i versjon 2.0, men i Frankrike legges det planer for en av nasjonens største fotballikoner.

Det kommer en dag når Didier Deschamps har gjort sitt for Les Bleus, og da står det franske fotballforbundet klar med signaturpennen. Den skal uten tvil skyves over bordet til Zidane. Forbundets president har ingen ambisjon om å tåkelegge.

Les: Mirror: Løsningen for Liverpool ligger i en brasilianer

-… Hvis Didier Deschamp slutter og jeg fortsatt er president, er Zidane den første personen jeg henvender meg til, sier president Noël Le Graët til RTL.

Zidane er også opptatt av å ikke lukke noen dører.

-Vi kjenner hverandre (Le Graët) siden 1998 da han hadde en rolle i ligaen. Vi har alltid hatt et godt forhold. Det franske landslaget kan være et mål for meg senere i karrieren. Det sa jeg allerede for ti år siden da jeg startet trenergjerningen, sier Zidane.

Tryner Zidane i Champions League (La Liga er allerede tapt til Atletico) og Deschamps tryner i EM til sommeren, skal vi ikke se bort fra at denne «en gang» kommer allerede i 2021.

Les: Bekreftet: Bayern München har robbet sin største rival