Edinson Cavani

Juventus jobber hardt med å legge lokk på sine problemer og forsøker å overbevise verden at de ikke blir sendt ned til Serie B på grunn av økonomisk juks. – Det kommer uansett til å bli avgjort innen rimelig kort tid.

Juventus har satt opp en imponerende liste med spillere de ønsker seg, de har så langt ikke skikkelig kompensert for sommerens «tap av» Cristiano Ronaldo.

Les: Daily Mail: Tottenham trekkes inn i Juventus-gjørma

Det er angrepet som er i fokus for manager Massimiliano Allegri!.

Etter Ronaldos ankomst til Old Trafford har Edinson Cavani naturlig nok fått mindre spilletid. – Det har ført til rykter om at 34 åringen tid for Manchester United kan bli kortenere enn det avtalen tilsier. – The Times meldte nylig at spissen ønsker å flytte til FC Barcelona når kontrakten hans går ut til sommeren – men nå kan Barça møte konkurranse fra Italia.

Tuttosport melder at Juventus viser interesse for Cavani som et alternativ til Fiorentinas suksessspiller Dusan Vlahovic. Juventus sies også å være interessert i PSG-spissen Mauro Icardi (28), hvis de ikke lykkes med å lande Vlahovic.

Cavani har vært oppført for åtte kamper for Manchester United denne høsten, men har vært ute på grunn av skade den siste måneden.

Les: Ronny Deila skrev historie i New York!