Jose Mourinho er veldig glad, tror jeg.

Jose Mourinho som ble «stor» etter å i 2004 ha ledet Porto til seier i Champions League etter en brilliant finalekamp hvor de slo Monaco 3 – 0. Siden da har han ledet Chelsea to ganger, Inter Milan,  Real Madrid og nå sist Manchester United.

Nå er han uten jobb for en klubb og benytter tiden til å slappe av og innimellom kommentere ting på TV. Han ble for litt siden på beIN Sport spurt om han kunne tenke seg en retur til en av sine gamle klubber.

Les: Jo Inge Berget har bestemt seg for klubb

Det byr ikke på problemer for den portugisiske manageren som sporet samtalen inn på Real Madrid:

«Til å klubb som jeg har vært før? Hvis det er den rette klubben med den rette strukturen og de rette ambisjonene, så vil jeg ikke ha noen problemer med det i det hele tatt».

Real Madrid har i løpet av kort tid ydmyket sin største konkurrent Barcelona, som først sendte dem ut av cupen og så noen få dager senere vinne i La Liga og gjøre avstanden opp til gull for manager Santiago Solari så godt som umulig.

Les: Ønsker å kjøpe Martin Ødegaard for nesten 200 millioner

Topp 3 i La Liga etter 26 runder:

  • Barcelona: 60
  • Atletico Madrid: 53
  • Real Madrid: 48

Det er lite som tyder på at Real Madrid manager Santiago Solari får fortsette som trener etter sesongen. – Det er Jose Mourinho fullstendig klar over.

«Jeg tror det handler om stolthet når en klubb du har jobbet for tidligere, ønsker deg tilbake. Det er en ikonisk klubb, det mener jeg, de har jo vunnet 13 Champions League-titler»