(c) Bilde: Manchester United: Marcos Rojo

Argentinske Marcos Rojo kom til Manchester United fra Sporting i 2014 og har blitt en meget viktig del av klubben. – Nå har han signert en ny avtale frem til juni 2021.

Les: Nekter å signere ny avtale, Jose Mourinho er forbannet

Det var ikke en selvfølge han skulle signere, det tok lang tid og det førte til noen presseoppslag.

Les: Få med deg 12 minutters tirade av Jose Mourinho

Marcos Rojo sa på Manchester Uniteds nettsider: «Siden jeg ble med i Manchester United, har det vært alt jeg trodde det ville være og mer. Jeg er ekstremt glad for å forlenge mitt opphold på denne flotte klubben. Da jeg ble med, var mitt mål å hjelpe laget til å vinne troféer. Vi har gjort det de siste par sesongene. Jeg jobber hardt for å komme tilbake på banen. Jeg vil gjerne takke fansen for deres støtte og lederen for tilliten og hjelpen han har gitt meg både på og utenfor banen .»

Jose Mourinho la til: «Marcos har gått fra styrke til styrke de siste par sesongene, og har alltid vist stor profesjonalitet. Selv om hans skade har holdt ham sidelinjet i løpet av de siste ukene, jobber Marcos hardt for å gå tilbake. Han alltid klar til å gi alt for denne klubben, og jeg er glad han har signert en ny kontrakt. »

Den 27 år gamle argentineren kom til klubben i 2014 og har siden den gang vært med på å vinne FA cupen, ligacupen, europaligaen og Community Shield.

Sjekk ut oddsen