(foto: leverkusen, twitter)

Når du såvidt har passert 20 og fosser avgårde mot stjernehimmelen er det lett å glemme at kroppen ikke er en maskin. Erling Haaland har vært ute med sine fartsdumper av skader, både forrige og denne sesongen. Nå tvinges 26-åringen Patrick Schick til å ta det rolig over fartsdumpen som dukket opp i fredagens kamp mot Mainz.

På fredag hamret Patrick Schick inn sin 20 scoring på 20 Bundesliga-kamper. Scoringen reddet ikke Bayer Leverkusen fra 3-2 tap mot Mainz, for 26-åringen ble det garderoben etter 49 minutter.

Les: Newcastles viktigste forsterkning kan ikke enger forsterke

-Patrick Schick har skadet sin venstre legg. Vi må kommer med diagnose i løpet av noen dager, forteller Leverkusen-trener Gerardo Seoane.

Leverkusen var ubeseiret i de siste fem kampene, Mainz brøt rekken. Når Schick står på trinnet under Big Lewandowski på toppscorerlista, skjønner vi hvilken påvirkning den tsjekkiske landslagsspilleren har hos Leverkusen. Nå ser det ut som Seoane må klare seg uten spilleren med 1/3 del av Leverkusens scoringer i ligaen.

Erling Haaland har 16 scoringer på 14 Bundesliga-kamper, nå kan «åpningen» for å hale innpå Schick komme (Lewandowski er long gone med 26 scoringer på 22 kamper).Når han selv kommer seg tilbake fra skaden sin…

Her har du sammendraget fra Leverkusen-kampen med scoringen til Schick:

Les: Belotti sørget for at Juventus aldri glemmer ham