Serge Gnabry

Få så det komme fra Serge Gnabry etter at han hadde jobbet seg gjennom Arsenals akademi, så sendt på utleie, så sendt ut av London-klubben i 2016. Gnabry forlot balløya som en fotnote i engelsk fotball med sine 11 Premier League-kamper og 1 scoring. Men returen til Tyskland var starten på noe virkelig stort.

Først var det en sesong hos Werder Bremen før Bayern München bestemte seg for å utvikle potensialet Arsenal en gang mente de så i høyrevingen.

Les: 38-åringen Maketo Hasebe lander 5-årskontrakt i Bundesliga

Bayern München startet med å sende Gnabry på utleie til Hoffenheim, så var tyskeren moden for spill med Lewandowski og gjengen. Siden2018 har Gnabry levert jevnt og trutt på høyeste nivå. for de store gutta. 59 scoringer og 38 assists på 156 Bayern-kamper forteller sitt.

Kontrakten med Bayern løper ut i 2023 og Bundesliga-giganten er overbevist om at 26-åringen må bli med videre. Ifølge tyske Fussball transfer trekker forhandlingene mellom partene ut i tid, der det i tillegg til den vanlige kranglingen om personlige betingelse, står om Gnabrys posisjon hos Nagelsmann. Når Bayern kjøre en treer i angrep, må nødvendigvis noen ta en mer defensiv rolle. Det har ofte falt på Gnabry, noe spilleren ifølge Kicker ikke er særlig tent på.

Kicker hevder det pågår en solid offensiv mot Gnabry fra andre klubber mens forhandlingene med Bayern pågår. Real Madrid, Liverpool og Manchester United følger nøye med.

Les: Haalands største konkurrent i Bundesliga får også kjenne på skadebenken

Med 18 måneder igjen av kontrakten kan Gnabry ende på overgangsmarkedet i sommer til en cut price. Når 26-åringen vet andre giganter står og tripper utålmodig, skal Bayern jobbe hardt for å lede signaturpennen hans til deres kontraktsdokumenter.

I mellomtiden kan vi nyte noen av Gnabrys perler:

Les: 38-åringen Maketo Hasebe lander 5-årskontrakt i Bundesliga