Hei sveis. (foto: torino, twitter)

Andrea Belotti er spilleren som har holdt seg hos Torino, selv om mulighetene til å spille på topp-fire delen av tabell rundt i flere av de største europeiske ligaene har vært til stede. Nå går det mot kontraktsutløp til sommeren og fredagens byderby mot Juventus er trolig det siste for 28-åringen.

Sesongen har blitt delvis spolert for senterforwarden på grunn av skader, forrige uke var Belotti tilbake etter ni kampers fravær. Det ble nitten minutter mot Venezia, mot Juventus var Torino-spilleren klar for mer.

Les: Zuccarello-scoring på blytung kveld for Minnesota Wild

Matthijs de Ligt sikret scoring for Juve allerede etter 13 minutter, noe som holdt til det 60. minutt. Da var det Belottis tur. 1-1 og en skikkelig strek i regninga for Max Allegri og gjengen. Juventus trenger hvert eneste poeng for å beholde topp-fire plassering i Serie A, Belotti sørget for å nekte storebror full poengpott.

Det endte med 1-1, og Belotti kan forlate Torino i sommer med vissheten om at han skapte trøbbel for Juventus helt til det siste.

Les: Tottenham takket høflig nei takk til 35 milliarder kroner

-Jeg vet ikke, men hvis det er siste derby er jeg stolt av meg selv og mine lagkamerater, sier Belotti til DAZN etter kampen.

Les: Newcastles viktigste forsterkning kan ikke lenger forsterke

Siden 2015 har det blitt solide 108 scoringer på 240 kamper. Vi er spente på veien videre.