Bayern har også meldt seg av. (foto: dortmund, twitter)

De som tror konflikten mellom Mino Raiola og Manchester United er av nyere dato, må tro igjen.

Den går helt tilbake til Sir Alex sine dager. Ifølge Mino Raiola, jobbet agenten for å holde Paul Pogba på Old Trafford, men måtte se at klienten ble sendt til Juventus – for å returnere til United i 2016.

Les: Dette er klubben Bodø/Glimt takket nei til

Da var Ferguson borte, og Raiola har sin versjon på hvordan Sir Alex oppførte seg hos United før han ble Sir.

-Alt jeg kan si er at da Ferguson forlot Manchester United, sa klubbeieren (Glazers) da han kjøpte igjen Pogba, at jeg hadde rett i at jeg ikke ville ta bort Pogba (fra Old Trafford), sier Raiola til The Athletic.

Og italieneren fyrer på videre i kjent stil.

-Da Ferguson kritiserte meg, var det det største komplimentet noen kunne gi meg. Ferguson var vant til at folk kom inn og (sa): ‘Yes, sir. Yes, sir. Yes, sir. Yes, sir’, sier agenten.

Les: Vegetarianer klager på kjøtt i Bacon Crisp

Raiola bidrar alltid godt for å holde agenthonorarene høye.

Som ikke akkurat har gjort noe de siste årene for å holde en god tone med United – selv med Ferguson borte fra tronen. På spørsmål om hvordan hans hysteriske håndtering av Pogba har har påvirket forholdet til United, kom et hissig svar.

-I don´t give a f*ck hvis jeg aldri har en spillerovergang med Manchester United. Jeg er ikke eid av dem. Jeg er uavhengig. Vi har bare én part å ta hånd om: Spillerne våre. Og så lenge spillerne liker oss, da gjør du det du må gjøre, avslutter Raiola.

Så lenge spillerne liker oss, gjør du det du må gjøre.

Mye sier oss at Erling Haalands agent ikke akkurat kommer til dytte 20-åringen i retning Manchester United. For oss blir derfor sinnataggen Raiola det største hinderet for Solskjær og gjengen.

Les: Ser mørkt ut for Coutinho