Halla, Jungs. (foto: dortmund, twitter)

Erling Braut Haaland tok farvel med sine Borussia Dortmund-lagkamerater med å overøse dem med dyre luksusgaver.

Bild skriver at den norske spissen, som går til Manchester City i en avtale på 51 millioner pund denne sommeren, ga hver av sine 33 Dortmund-medspillere svindyre Rolex-klokker i avskjedsgave.

Klokkene anslås å koste rundt 150.000 kroner pr. stykk.

SISTE: Liverpool har satt prislapp på cup-helt

Hver klokke kom i en spesiell eske som var prydet med tre bilder: ett med Haalands draktnummer, ett med 21-åringen i feiringspositur og et annet hvor han har DFB-Pokalen i hendene.

Initialene hans EBH ble også trykt på dem.

SISTE: Ferdig i Borussia Dortmund!

I stedet for Rolex-klokker fikk støtteapparatet og trenerteamet hver sin Omega-klokke i Speedmaster Professional-linjen. Til en verdi på ca. 60.000 kroner.

Stuntet kostet Haaland over fem millioner kroner. Det er ca. en ukelønn i Manchester City.

Haaland vil være en av Citys best betalte spillere med en grunnlønn på ca. 375 000 pund i uken etter å ha blitt enige om personlige betingelser, og plasserer ham på nivå med Kevin De Bruyne og foran Raheem Sterling og Jack Grealish. Dermed stemmer ikke ryktene om 500.000 pund i uka.

Dette betyr at Haaland Jr. vil ha en månedslønn på nesten 18 millioner kroner!

21-åringen vil signere en femårsavtale, som vil gi ham hele 104 millioner pund, men med tillegg og prestasjonsrelaterte klausuler vil pakken trolig overstige utrolige 200 millioner pund over fem år.