Primalskrik i lyseblått. (foto: city, twitter)

I England har man de siste sesongene opplevd at Bundesligastjerner får seg en bråstopp når de møter overgangen til verdens tøffeste Liga. Jadon Sancho, Kai Havertz og Timo Werner var knapt til å kjenne igjen, Erling Haaland har vist at bakgrunn fra tysk fotball ikke trenger å være «et handicap».

Seks scoringer på fire Premier League-kamper! Starten til 22-åringen har mildt sagt vært imponerende, mot Crystal Palace på lørdag var han spilleren som reddet poeng for de regjerende mesterne.

LES: Nottingham Forest millimetere fra Atlético Madrid stjerne

Da Aubameyang ble hentet fra Dortmund i 2017/18-sesongen startet han de fire første Arsenal-kampene med to scoringer, Heung-min Son hadde en trøblete overgang fra Bayer Leverkusen med fire fattige scoringer i løpet av debutsesongen, bare ett av målene kom i løpet av de fire første kampene.

Heller ikke Robert Firmino fikk noen flying start hos Liverpool etter overgangen fra Hoffenheim i 2015. Som offensiv midtbanespiller den første sesongen ble det først scoring i november.

FÅ MED DEG: Football-Insider: Bellingham er tapt for Borussia Dortmund

Timo Werner var en av Bundesligas beste spisser, men leverte bare én assist i løpet av de første fire kampene, Kai Havertz ble hentet som en målfarlig offensiv midtbanespiller, men kunne heller ikke presse frem mer en én assist på de første fire kampene i den blå drakta.

Da super-Sancho endelig var kommet til Old Trafford, kom første scoring på målmaskinen fra Bundesliga i slutten av november.

Der forventningene til alle de store goalgetterne ble møtt med noen skuffende første kamper i overgangen fra Bundesliga, har Haaland gjort det motsatte. Skyhøye forventninger er overgått. Rått!