Alexander Sørloth

Den norske spissen Alexander Sørloth har en lei tendens til å klare å etablere seg skikkelig i klubbene han har kontrakt med og så kline til på utlån. Den tyske klubben RB Leipzig kjøpte Sørloth fra Crystal Palace fordi han imponerte på utlån for tyrkiske Trabzonspor, vel på plass i Bundesliga ble han sist sesong lånt til til Real Sociedad hvor han også leverte varene.

Nyansatte RB Leipzig manager Domenico Tedesco lovte Alexander Sørloth en fair sjanse til å lykkes, men så valgte klubben å hente tilbake deres store stjerne Timo Werner fra Chelsea så da forsvant den tanken ut døra. – Sørloth havet til og med bak Christopher Nkunku og Andre Silva. I tillegg er Yussuf Poulsen tilbake fra skade om kort tid.

Det blir definitivt ikke lett å få spilletid i RB Leipzig fremover og da Real Sociedad solgte Alexander Isak til Newcastle for 70 millioner euro for noen dager siden åpnet det opp for en retur.

Les: Haaland har gjort det motsatte av Aubameyang, Firmino, Son, Werner, Havertz og Sancho

Leipziger Volkszeitung skriver Sørloth på vei tilbake til Real Sociedad på et nytt utlån.

Under utlånsoppholdet til Sørloth scoret han åtte mål på 44 kamper for Sociedad. I La Liga startet nordmannen 20 av de 33 kampene han var på banen.

LES: Nottingham Forest millimetere fra Atlético Madrid stjerne