Erling Braut Haaland? (foto: rb salzburg, twitter)

Det ble dramatisk i gårsdagens Champions League oppgjør hvor Red Bull Salzburg reiste til meget formsterke Napoli.  – Erling Braut Haaland (19) fortsetter å skrive Champions League-historie med sitt syvende mål i oppgjøret mot Napoli, denne gangen på straffe.

Erling Braut Haaland debuterte i Champions League i midten av september med et hat trick i 6-2-seieren over Genk.

Les: John Arne Riise har endelig fått trenerjobb

Napoli-Red Bull Salzburg 1–1

Napoli vant 3-2 i Salzburg for to uker siden, og det ble også ganske livlig denne kvelden.

Etter 11 minutter fikk gjestene et straffespark av Napoli-profilen Kalidou Koulibaly, og fra krittmerket var den 19 år gamle kometen iskald.

Etter 44 minutter kom innløsningen for vertene. Insigne fant Lozano som trakk inn i feltet og fra kanten av feltet som sparket ballen hardt og flatt i mål til 1-1.

Det var 30.000 tilskuere på Stadio San Paolo som så 1- 1 kampen, et resultat som kan vise seg å ikke være nok for Salzburg, Napoli og Liverpool er store favoritter til å gå videre fra gruppen. – Det er bare to kamper igjen.

Les: Sandra Bullock tilbake på Netflix etter «Bird Box» suksess

Gruppe E: – Det er to lag som går videre til 8-delsfinale

• Liverpool – 9 poeng
  • Napoli – 8 poeng
  • Salzburg – 4 poeng
  • Genk – 1 poeng

Det var en tøff match. De kunne scoret mange mål. Det er en av de tøffeste bortebanene i Europa. Så det er hardt, men det er et sterkt poeng av oss, sier Haaland til VG.

Det har vært en utrolig sesong fro Erling Braut Haaland, både i serie og i Champions League, han er Første spiller til å score syv mål på sine fire første Champions League-opptredener og Første spiller til å score hat-trick i første omgang av Champions League-debuten. – Haaland har imponerende 23 mål på 17 kamper så langt denne sesongen