Hvis noen skulle være i tvil om hvem som er hovedsponsor hos Barca. (foto: barcelona, twtter)

Da Barcelona forsvant ut forrige sesong fra Champions League etter gruppespillet, trodde mange at det var duket for en enkel vei til Europaliga-tittelen. Jens Petter Hauge og Eintracht-gjengen sørget for at Xavi den store forsvant ut i kvartfinalen. Denne gangen, når Xavi igjen må kjempe om sist rest av heder i Europa, er det en uvanlig defensiv Barca-manager vi møter.

Mens både Martin Ødegaards Arsenal og Alexander Sørloths Real Sociedad er klare for åttedelsfinalen som gruppevinnere, må Manchester United innom en ekstra runde mot en av Champions League-treerne. Denne treeren er nettopp Barcelona.

LES: Endelig for Schmeichel!

-Loddtrekningen har gitt oss en vanskelig kamp – igjen. Manchester United er en stor rival og det verste laget vi kan møte, begynner Xavi på mandagens pressemøte.

Det verste laget vi kan møte.

Xavi nøyer seg ikke med å beskrive trekningen som maks uheldig for Barca, treneren trekker også frem at Man United anno 2022/23 er noe helt annet enn tidligere.

-Vi er nødt til å spille virkelig bra, for de har forbedret seg mye siden Erik ten Hag kom, avslutter Xavi.

LES: Real Madrid ser endelig ut til å få solgt Eden Hazard

Nå tror vi neppe Xavi er redd for noe som helst i fotballverden, men for Man United-supporterne er dette en stor anerkjennelse av det som skjer på Old Trafford om dagen: En Barcelona-trener som snakker ned sine egne sjanser til å vinne mot Manchester United.