Har blitt venner med Nice-supporterne igjen. (foto: nice, twitter)

For noen Ligue 1-runder siden kom det en skikkelig pipekonsert fra Nice-supportere da Kasper Schmeichel-navnet ble lest opp før seriekampen. Hvordan møter du en storm av kritikk fra egne medspillere og supportere? Schmeichel valgte å gjøre det på gamlemåten.

Gamlemåten er å styre unna diskusjon og forsvar på sosiale medier og heller levere prestasjoner på topp som stilner kritikken.

LES: Häcken-stjerner jages etter et år med suksess, diktlesning fra Per-Mathias Høgmo og yoga

I sommer entret en solbrun dansk viking scenen i Nice. En av Premier Leagues beste keepere skulle skape ro og trygghet i Nice-troppen og på kamparenaen. Nå vet vi ikke om det er en dansk-fransk kulturkrasj som er årsaken, men Schmeichel kom skjevt ut fra start – og så gikk det til det verre.

Det toppet seg med pipekonsert fra sine egne supportere, men så snudde det for dansken. Eller rettere sagt: Schmeichel snudde det gjennom gnistrende spill på kamparenaen.

For nå har Nice-supporterne selv sett seg nødt til å kåre Schmeichel til kampens beste spiller – de tre siste kampene på rad.

Trener Lucien Favre mener han har forklaringen.

– Når jeg har sett ham de siste dagene så smiler han mer. Når han har det bedre mentalt og fysisk, så presterer han også bedre, sier treneren til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Real Madrid ser endelig ut til å få solgt Eden Hazard

Vi tror det er Premier League-legendens ekstreme vilje, der han har bestemt seg for at han aldri i verden forlater Nice som en taper.

Med storspill de siste fem kampene har også resultatene kommet for et sterkt presset Nice. Uten tap på fem kamper, bare fire baklengs. Når Kasper Schmeichel er i sitt vante hjørne påvirker han hele kamparenaen, egne spillere som motstandernes.

Go Schmeichel!