The path of Ole. (foto: united, twitter)

United har fulgt James Maddison nøye den siste sesongen og satt lenge Leicester-spilleren høyt oppe på lista med potensielt fullblods Man Utd-materiale. Nå kan midtbanespilleren strykes.

Ifølge Goal har Leicester og Maddison blitt enige om veien videre. Beilerne holdes på noen armlengdes avstand gjennom ny kontrakt mellom partene.

Da klubben kunne tilby Maddison en posisjon som top erner sammen med Jamie Vardy, var det nok til å overbevise 23-åringen å bli til 2024.

Goal hevder at Brendan Rodgers og gjengen gir Maddison en ukelønn på rundt 1,3 millioner kroner, nå gjenstår det bare noen smådetaljer før det hele offentliggjøres.

Les: BILD: Manchester United jekker opp budet på Jadon Sancho

 

For Brendan Rodgers må dette regnes som en stor seier. Det holdt at United rasket til seg Harry Maguire forrige sommer (og snøt Leicester for CL-spille). Nå kan sesongen planlegges uten usikkerhet rundt nøkkelspiller Maddison.

Da gjenstår det om Rodgers også får med seg Ben Chilwell videre. Ikke bare, bare når du må begrense deg med å friste med Europaligaspill neste sesong. Men det hjelper kanskje at kompis Maddison blir i byen.

Les: BILD: Manchester United jekker opp budet på Jadon Sancho