(foto: chelsea, twitter)

Frank Lampard fikk en deilig seier mot «uslåelige» Manchester United i FA-Cupen, men måtte se jyplingen Solskjær strekke foten først over mållinjen til 3. plassen i Premier League. Dette akter Chelsea-managageren å hindre skal gjenta seg.

Vel, når du allerede har hentet inn Timo Werner og Hakim Ziyech til neste sesong, skal ikke Chelsea bare holde United bak seg, men sikter mot toppen av pallen. Nå er det siste runde for å få på plass forsterkningen som skal gjøre Chelsea til den ultimate målmaskinen.

Kai Havertz.

Det er inget nytt at Chelsea har jobbet intenst for å sikre seg Tysklands megatalent, men ifølge ESPNs kilde har London-klubben nå giret opp og sitter i intense forhandlinger med Bayer Leverkusen.

Les: Bekreftet: To spillere har gitt fra seg nøkkelkortet hos Tottenham

Havertz skal selv ha kommunisert gjennom sine representanter at han mer enn gjerne reiser etter Werner til Stamford Bridge, nå gjenstår Bundesliga-klubben med deres forventninger om å cashe inn rundt 950 millioner kroner for 21-åringen.

Ifølge ESPNs kilde er Chelsea overbevist om at de kan jekke ned prisen til rundt 850 millioner kroner, da Havertz selv ønsker overgangen og med både Real Madrid og Bayern München økonomisk hektet av for lenge siden.

Dette blir Lampards sommer.

Les: Goal: United kan nå stryke én spiller fra ønskelista

Les: Goal: United kan nå stryke én spiller fra ønskelista