Klar?

Pengesmarte Borussia Dortmund har ifølge den tyske storavisen BILD sagt nei takk til et på 98 millioner euro på deres superstjerne Jadon Sancho. – engelskmannen har lyst til å komme tilbake til Engelsk fotball og etter Manchester United landet på 3 plass i Premier League og dermed er kvalifisert til neste års Champions League er siste rest av spillerens tvil fjernet.

Pengegutta på Old Trafford har gikk ok signal om å bruke mer penger i sommer etter kvalifiseringen og der har de som forhandler om en overgang fått med seg. – Et nytt og bedre bud er forventet for Jadon Sancho i løpet av noen få dager.

Les: ESPN: Uniteds forhandlere er nå stinne av selvtillit

Det blir ingen corona-rabatt på Manchester United, Borussia Dortmund som allerede har en velfylt klubbkasse står på prisen 120 millioner euro og intern dokumenter viser at de tenker å sette penger fra eventuelle salg inn på høyrentekonto.

Bundesliga-klubben har to spillere i tankene som skal erstatte Sancho: Jonathan Ikone fra Lille og Jeremie Boga fra Sassuolo. – Lille ønsker 45 millioner euro for 22 år gamle Ikone, mens 23 år gamle Boga vil koste mindre.

Valencias Ferran Torres var også et mål for BVB, men drar trolig til Man City.

Skulle Sancho bli solgt, vil Dortmund sette av en del av overføringsgebyret sitt som reserve.

Les: Molde har godtatt budet på midtbane-stjerne