Maestro. (foto: real, twitter)

PSG har ifølge engelsk media fulgt prosessen med Antonio Rudiger hos Chelsea nøye. At den tyske landslagsspilleren kan regnes som en av aller beste midtstopperne i verden er det liten tvil om, en god grunn til at Chelsea-direktør Granovskaia nødig vil slippe 28-åringen som står uten kontrakt til sommeren. Også Bayern München og Real Madrid står og tripper utenfor døra til Rudiger.

På søndag fikk PSG endelig se at det ikke er avgjørende at Rudiger velger Paris. Sergio Ramos var tilbake på kamparenaen etter 207 dagers fravær, og dro til fra første kampe. I den lenge etterlengtede debuten for PSG mot Saint-Etienne leverte 35-åringen fra start. I tospann med Marquinhos vant oksen Ramos 5 av 7 dueller og sendte nittfire prosent av pasningene sine perfekt medspilleren.

Les: Conte har gitt den berømte «kalde skulderen» til en av Mourinhos utvalgte

Fransk presse var full av lovord, som: «Alt ser enkelt ut med hans erfaring» og «Ramos viste karakter, var på ballen og så rommene der han fant medspillerne». Med utsiktene til at Ramos kan utgjøre del av Pochettinos supertrio med Marquinhos og Kimpembe, har nok PSGs iver etter å sikre seg Rudiger avtatt noe.

For ifølge Goal peker pila fra Chelsea-spilleren nå i retning Madrid etter at han har vist null interesse for å forlenge kontrakten på Stamford Bridge.

I en prosess hos Chelsea, der også Thomas Tuchel er satt på saken for å overtale landsmannen om å forlenge, skal 28-åringen ha takket nei til tilbudet på rundt 8 millioner euro etter skatt i årslønn. Ifølge Goal er det ikke bare beløpet som er problemet, men også signalet om at medspillerne rundt Rudiger fortsatt kan innkassere så mye mer.

(foto: chelsea, twitter)

Goal hevder Real Madrid «are optimistic» for at de skal sikre midtstopperens signatur, og prioriterer overgangen til Rudiger for å styrke forsvaret som forrige sommer ble tappet for Varane og Ramos.

Ifølge Goal har Ancelotti planer om å skape et av de beste midtforsvarene, bestående av David Alaba, Rudiger, Nacho Fernandez og Eder Militao.

Chelsea ser ut til å ha tapt kampen om sin egen midtstopperstjerne, Bayern München vil slite med lønnskravet til Rudiger og PSG kan gå gode dager i møte uten Rudiger – med Sergio Ramos på plass.

Goal hevder Real Madrid er optimistiske på tross av hindringene som står i veien. Når lønnskravet på rundt 12 millioner euro fra Rudiger heller ikke skremmer Real fra å være optimistiske, da tolker vi det som at kongeklubben er rimelig trygge på at de har en totalpakke som vil virke som en magnet på signaturpennen til Rudiger.

Les: Liverpool går nye veier – nøyer seg ikke «bare» med å ha verdens beste keeper