(foto: genoa, twitter)

Den tidligere ukrainske landslagstreneren ga seg på topp etter EM-sluttspillet. Han sendte Sverige ut av 8.- delsfinalen, men måtte til slutt gi tapt for Englands løver i kvartfinalen. På lørdag skal fotballegenden lede Genoa i det som kan følelsmessig kan bli en av hans tøffeste kamper som trener.

For som fersk Genoa-manager skal Shevchenko på tirsdag for første gang oppleve å kjempe for at AC Milan skal gå på tap. Klubben han ga 322 kamper av sitt liv til, og leverte 175 scoringer og 45 assists til Milan-supporterne, som var med på å gi klubben titler i Serie A og Champions League.

Les: Liverpool går nye veier – nøyer seg ikke «bare» med å ha verdens beste keeper

-Jeg vil heie på Milan som alltid, men ikke i kampen mot Genoa. Jeg er profesjonell, og jeg har lovet Genoa-supporterne at jeg skal gjøre mitt beste for dem. Akkurat nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å gjøre det vanskelig for Milan, sier Milan-legenden ifølge Football-Italia.

Les: Tuchel drittlei: Krever signatur mot spilletid