Fredrik Bjørkan

Med stor sannsynlighet er det to ting som skjer på søndag. Bodø/Glimt vinner Eliteserien og på eget gress sender Brann ned til OBOS-Ligaen. – 23 åringen Fredrik Bjørkan har vært Bodø/Glimt spiller siden han var en liten gutt og han var med å vinne Eliteserien i fjor. I år har venstrebacken vært enda bedre og klatret opp til å bli en av de beste i norsk fotball.

VG melder at Fredrik André Bjørkan allerede i november startet samtaler med Hertha Berlin om en overgang til dem så snart som Eliteserien er vunnet og kontrakten med Bodø/Glimt utløpt på dato.

Les: Goal: Real Madrid trygge på at de vinner kampen om en av verdens beste midtstoppere

Det skal ha vært interesse fra Bjørkan fra en rekke lag i forskjellige europeiske ligaer gjennom sesongen. I sommer debuterte han for Norges landslag i en privatkamp mot Hellas.

Hertha Berlin ligger for øyeblikket på 14.-plass i den tyske toppligaen 1. Bundesliga. Klubben har keeper Rune Almenning Jarstein i stallen. – Den tyske klubben har for øvrig akkurat fått ny manager.

Bodø/Glimt tar imot Brann på Aspmyra søndag klokken 17 00. Brann ligger på sisteplass i Eliteserien og kan ved et mirakel håpe på å ta kvalikplassen fra Stabæk. Brann har 22. poeng og Stabæk 25.poeng begge med to kamper igjen.

Bodø/Glimt er i prinsippet seriemestre, – De ligger 4.poeng foran Molde på andreplass.

Les på F7: Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse