And the winner is.... (foto: liverpool, twitter)

Signalene har hele veien talt i Liverpools favør. Darwin Nunez har vært på vei til Anfield. Så meldte Manchester United seg på og begynte å yppe. Nå har tydeligvis noen på Old Trafford innsett at det ikke nytter.

For to dager siden kunne verdenspressen melde at Liverpool har kommet til enighet med Benfica om en overgangssum for Darwin Nunez. – 80 millioner euro ved signering og 20 millioner avhengig av ulike klausuler. Dette skal ha blitt godt mottatt av sjefene på Old Trafford, som skal være lettet over at Liverpool ikke ga mer for det som må være en av Europas beste spisser.

LES: Bekreftet: Bayern München har signert en av verdens største midtbanetalenter

Darwin Núñez er det neste store fra Uruguay. Landets største fotballstjerne Edinson Cavani er overbevist om at 22 åringen blir «den største noensinne». Han skal for øvrig være litt bekymret for en eventuell overgang til Manchester United, trolig var det denne bekymringen som i landslagspausen sørget for at Darwin Núñez falt ned på Anfield fremfor Old Trafford.

Sky Sports melder at Manchester United varmer opp faxmaskinen og planlegger å sende igjennom et bud, så stort at Benfica ikke har noe annet valg enn å rive opp enigheten med Liverpool, lukke øynene og tenke på pengene.

LES: Gir 33 millioner mennesker fri for å se på fotballkamp!

Noe har visst skjedd på veien. Ifølge Goal.com er United klar for å gi opp jakten på Nünez, der de ikke ønsker å gå inn i en budkrig med erkerivalen. United skal ha innsett at Nunez uansett er tapt, og flytter ressursene til andre mål, som det skal være nok av.

Klopp 1 – 0 Ten Hag.

LES: Benzema glad det ble Tchouaméni og ikke Haaland