Enrique skjønner han er på etterskudd med å skape en tittelkandidat..

Den tidligere fotballstorheten Spania har ingen gode uker, under halvåret igjen til VM-sluttspillet. Vinneren av VM 2010 går inn i søndagens Nations League-kamp mot Tsjekkia med 1-1 mot Portugal, 1-1 mot Tsjekkia og en knepen 1-0 seier mot Sveits. Ikke så halvgærent, men ikke i nærheten av å imponere spillemessig til å melde seg på som tittelkandidat i VM i Qatar.

På det sør-amerikanske kontinentet har to nasjoner vist at de reiser til sluttspillet i november/desember stinne av selvtillit. Luis Enrique har to klare favoritter til å ta VM-tittelen.

LES: Goal: Manchester United gir opp kampen med Liverpool om «den største noensinne»

-Jeg vurderer Argentina og Brasil som over de andre landslagene, godt over resten, sier den spanske landslagssjefen ifølge ESPN.

Godt over resten.

Argentina løftet Copa America-trofeet i fjor, det første store trofeet siden 1993. I finalen sto Brasil. VM-kvaliken ble en tango -og sambamarsj mot sluttspill-billett for de to. Både Argentina og Brasil surfet ubeseiret gjennom kvalifiseringen. Da EM-mester Italia skulle sette på plass Copa America-mester Argentina i Cup of Champions-finalen på Wembley tidligere i måneden, var det ingen tvil: 3-0 til argentinerne, ledet av Messi, med scoringer av Martinez, Di Maria og Dybala.

LES: Bekreftet: Bayern München har signert en av verdens største midtbanetalenter

VM i Qatar tilhører Brasil og Argentina, skal vi tro den spanske landslagstreneren.