Har pekt ut en fransk tenåring.. (foto: bayern, twitter)

Vi har ventet på det, men etter at det har kokt så mye hos Bayern rundt Lewandowski og Gnabry de siste ukene, tar vi ingenting for gitt. Nå slipper vi hvertfall å vente lenger. På spasertur i München bekreftet en nederlandsk landslagsspiller at han bytter til Bayern-drakt.

Det er ingen hvilken som helst 20-åring. Ajax-spiller Ryan Gravenberch vurderes som en av verdens største sentrale midtbanetalenter, og har under Erik ten Hag hatt en ekstrem utvikling denne sesongen. 30 kamper i Eredivisie som førte til serietittel, 8 kamper i Champions League med overbevisende seire over Dortmund, Sporting og Besiktas.

LES: Benzema glad det ble Tchouaméni og ikke Haaland

Ifølge Sky Sports er klubbene enige om en overgangspris på 25 millioner euro pluss eventuelle bonuser. Gravenberch med sine 10 landskamper for Nederland, har forhandlet seg frem til en femårskontrakt med Bayern som nå er signert.

Da Bild «tilfeldigvis» dukket opp i samme gate i München på lørdag, gjorde Gravenberch slutt på usikkerheten. Bayern München har ikke offisielt presentert signeringen, men 20-åringen er tydeligvis ikke like tålmodig.

– Bayern er en stor klubb. Man skal vinne titler her, og det er også det jeg forventer. Jeg er glad for å være her i München nå, sier Gravenberch til Bild, ikke helt i tråd med kommunikasjonsplanen til Oliver Kahn, kanskje.

LES: Har sikret seg Lazacette denne uka – nå skal Bayern München-spiller overtales

Uansett, en skikkelig spennende sigering for Nagelsmann og Bayern.

LES: Barcelona fnyser av bud på 700 millioner