Karim Benzema er svært fornøyd det ble Tchouameni Aurélien

Den franske spissen Karim Benzema under Carlo Ancelotti sin ledelse leverte kongens klubb La Liga mesterskapet og Champions League og samtidig ble det heteste navnet for årets Ballon d’Or pris. – Real Madrid var lenge opptatt av å hente Erling Braut Haaland, men det økonomiske kravet og at de er svært godt dekket i angrep reduserte interessen noe.

Det er bare plass til en Galácticos om gangen og Karim Benzema hadde helt andre tanker om hvem det burde være. Benzema var av den overbevisning om at det ikke var nødvendig med Haaland, hans ønsket seg heller landslagskollega og Monaco spiller Aurélien Tchouaméni.

Real Madrid var ikke med helt inn i kampen om Erling Braut Haaland han er som kjent klar for Manchester City.

Tchouaméni har lenge vært ryktet til Real Madrid, men nå er avtalen bekreftet. – Det eneste som gjenstår er en legesjekk.

Tchouaméni har ikke vært en billig gentleman for Real Madrid. Ifølge flere medier har Real Madrid måtte gi totalt 100 millioner euro for den franske midtbanespilleren. – Han har fått en seksårskontrakt, så han er på kontrakt i Madrid til 2028.

Aurélien Tchouaméni har hatt en god sesong for Monaco i Ligue 1, hvor han har vært deres trolig største profil. Den gode sesongen har også blitt belønnet med en uttak til det franske landslaget.

LES: Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021