Ikke hver dag en tidligere Bodø/Glimt-spiller får være med på to opprykk til verdens tøffeste liga. (foto: forest, twitter)

For de av oss som opplevde Nottingham Forest i Premier League for litt over tyve år siden, ble søndagens opprykk en stor opplevelse. Som vi digget denne klubben da Arne Scheie på lørdagene guidet oss gjennom fotballens mysterier. Med 0-1 seier mot Huddersfield i playoff-finalen er skogvokterne endelig tilbake!

Manager Steve Cooper tok over ledelsen i september 2021, åtte måneder senere er han klar for Premier League for første gang i karrieren. Han var på nippet to ganger med Swansea, med Forest ble det full klaff.

LES: Kaoset som kan gi Klopp drømmesigneringen

-Jeg er virkelig gald på vegne av spillerne og supporterne. Alle som er forbundet med denne klubben fortjener det… Det er med lettelse og stolthet. Det handler ikke om meg, men det har endret livet mitt, potensielt ihvertfall. Vi har ført Nottingham til Wembley, og nå står vi her i Premier League, sier Cooper til Sky Sports.

Nå skal det feires. Fra onsdag er det bare å begynne på jobben med å få på plass troppen som holder Premier League-nivå.

LES: Jens Petter Hauge i boks – Eintracht Frankfurt signerer nå neste spiller de er strålende fornøyde med

Her har du seiersscenene fra Wembley.

Dette er faktisk rørende. Nottingham Forest is back!

Vi tipper Philip Zinckernagel gjør alt for å ikke bil sendt tilbake til Watford – og Championship. Med andre opprykk på to sesonger er det vel på tide med PL-debut for dansken.