(c) Foto: FC Barcelona: Rafinha

En kortsiktig leieavtale som startet i januar og varer frem til sommeren ønsker Rafinha skal bli permanent.  Inter Milan har fått inn en kjøpsmulighet i sin avtale med Barcelona.

Den nå 25 år gamle midtbanespilleren ble Barcelonaspiller allerede i 2006 og har spilt en rekke landskamper for Brasil på aldersbestemte lag og et par «voksenkamper».

Les: Barcelona fortsetter å være gniene

«Jeg vil gjerne bli her neste sesong. Jeg ser meg selv å være i Inter, fordi jeg ikke bare har kommet hit for å komme i form og deretter gå tilbake til Barcelona»

Det var Barcelona sin største stjerne Lionel Messi som rådet Rafinha til å finne en stor klubb, med litt mindre konkurranse.

– Jeg har tenkt å bli. Selvfølgelig er fremtiden min også avhengig av hva Inter ønsker, ifølge Rafinha, ifølge fotball-italia.net, til La Gazzetta dello Sport.

Rafinha har spilt fire kamper for Inter siden han ankom, og ser frem til å spille mot AC Milan neste helg.

– Derby della Madonnina er en kamp hele verden snakker om. Det er på samme nivå som Barcelona mot Real Madrid eller River Plate mot Boca Juniors, sier han.

Inter må hoste opp 260 millioner kroner pluss 25 millioner i mulige bonuser hvis de vil holde Rafinha på en permanent avtale.

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!