(c) Foto: Jerv: Luke Ferreira

Etter å ha vært med Jerv en stund både på treninger og i vennskapskamper har angrepsspiller Luke Ferreira skrevet kontrakt med klubben.

Begge parter er imponerte med hverandre, likevel har det vært noen runder med forhandlinger før, som klubben skriver på side sider, «endelig er han klar». – Men ikke helt.

Jerv har brukt litt tid på å kartlegge Ferreiras tidligere klubber og eventuelle kompensasjoner der, nå mangler de en bare arbeidstillatelse.

Les: Låner ut sin yngste spiller

Luke har vært her siden 5. januar – og har vist seg frem både som spiller og person på en svært positiv måte. Vi er veldig fornøyd med å få signeringen i boks, sier Sandstø.

Ferreira er fra Brasil, men har bodd i USA i mange år. Her har han spilt collegefotball. 23-åringen kan bekle flere posisjoner offensivt, og beskrives som en spiller som har god fart med ballen i beina og er en god avslutter.

«Vi har det siste formelle vi jobber med nå rundt arbeidstillatelse, som vi regner med skal gå i orden en av dagene» sier Christopher Mac Connacher som er controller og administrasjonskoordinator i Jerv.

Jerv inviterer til KICKOFF 2018 med Davy Wathne som konferansier.

Den tidligere midtbanespilleren tror Jerv får en spennende spiller inn i troppen.

– Luke har bevist over lengre tid hvordan kvaliteter han har som spiller og hvordan han er som type. Det har vært en god kvalitetssikringprosess hvertfall, avslutter han med et smil.

Sandstø fornøyd!
– Luke har vist hele tiden hvilke kvaliteter han har og vi ser frem til å jobbe videre med han de neste årene, sier hovedtreneren.

Han er god i flere deler av det offensive spillet og tilfører laget mye spennende.

 
Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!