Touch og scoring- bien sur. (foto: milan, twitter)

Evig undervurdert hos Chelsea var Olivier Giroud rimelig tent på å få en skikkelig start for AC Milan. På lørdag kveld skulle Nice gi muligheten til skikkelig motstand og mulighet for franskmannen til å vise retningen.

34-åringen startet på benken, og måtte se Ligue 1-laget gå opp i 1-0 ledelse etter en times spill. Og hva gjør Stefano Pioli når han har innsett at Milan-angrepet ikke finner ut av Nice-forsvaret?

Les: Har allerede klart å bruke en god slump av det de tjener på Jack Grealish

Jepp, på tide å sette inn Giroud. Mannen med 144 scoringer i verdens tøffeste liga har en ekstremkompetanse når det kommer til å snu en kamp.

Ikke lenge etter straffescoringen til Amine Gouiri ble Giroud bedt om å ta av seg overtrekksdrakten. Noen minutter med løping endte Giroud ved bakerste stolpe, sulten på sin første berøring av ballen. Smakk! Kontrollert heading til 1-1 i det 66. minutt.

Les på Popidol: Siste sesong med Jodie Whittaker som Doctor Who

Dette ble også sluttresultatet. Milan-manageren fikk hvertfall svar på én ting i denne treningskampen: Didier Deschamps har rett. Gi Giroud spilletid, så gir han deg scoring.

Les: David Alaba håver inn ufattelige 1,5 milliarder