Fotballens grand old man.

Den franske managerlegenden har gjort det meste i sin karriere, han ledet Arsenal i 22 år frem til 2018 og har etter en utvidet ferie jobbet som Fifas sjef for global fotballutvikling. – Nå har det dukket opp en mulighet som 71 åringen ikke klarer å si nei takk til.

Sveits overrasket og imponerte alle ved å nå kvartfinalen i sommerens EM sluttspill. – Landslagssjef Vladimir Petkovic ble en ettertraktet mann og til slutt valgte han å gå videre til den franske Ligue 1-klubben Bordeaux.

Les: Leeds med rekordbudet Wolverhampton skulle ønske aldri kom

Det sveitsiske fotballforbundet har lett etter en erfaren leder som raskt kan tilpasse seg rollen og føre landet gjennom en tøff VM -kvalifisering og nå turneringen i Qatar, som er mindre enn 18 måneder unna.

Arsene Wenger var på nippet til å ta jobben som landslagssjef for Sveits da han var manager for Nagoya Grampus, men han bestemte seg for ikke å bryte kontrakten med den japanske klubben. (Etter Monaco og før Arsenal 1994-1996)

I stedet kort tid etter begynte Wenger i Arsenal i 1996, og i løpet av sin periode vant han tre Premier League -trofeer og syv FA -cuper.

Siden han forlot Nord -London, har Wenger vært knyttet til jobber i Bayern München, men så langt sagt nei til den tyske storklubben samt en rekke andre tilbud. Sveits har det travelt, VM-Kvalifiseringen starter tøft i september møter de naboland og regjerende EM mestre Italia.

Mirror skriver at Arsene Wenger er svært aktuell og at samtaler vil starte til uken.

Les på Engelske Klubber: Arsenal dundrer på med Ben White-overgang