Endelig hadde han overbevist Chelsea-manageren. Trodde han...

I fjor høst hamret Didier Deschamps løs på Frank Lamard for ikke å gi Frankrikes toppscorer spilletid ett år før EM-sluttspill. Så begynte Olivier Giroud å score og avgjøre kamper for Chelsea, og plutselig var han en nødvendighet for Lampard.

Mange trodde at franskmannen kom til å tvinge frem en exit fra Stamford Bridge i januar, men med et nærmest frikort til spilletid hos Lampard (sammenlignet med tidligere), ble Giroud på sin post.

Les: RBKs tidligere superdanske fikk sin første scoring!

Så fikk Lampard fyken og en tysk sherriff entret Stamford Bridge. For Giroud ble dette et slags tilbake-til-start. Selv om han dro til med scoring mot Newcastle, har 34-åringen fortsatt til gode å overbevise Tuchel.

-Det er for tidlig å treffe beslutningen (om Giroud blir). For tidlig på sesongen, og jeg har ikke hatt nok tid til å ta den slags beslutninger, for jeg startet kun for tre uker siden, begynner Tuchel ifølge Goal.

Vi skjønner det, men et positivt ord om Giroud hadde vel ikke kostet for mye.

Les på Engelske klubber: Mer skadetrøbbel for Klopp

-Vi har bruk for mer tid til å lære troppen å kjenne, og alle fortjener mer tid til å vise verdien sin i gruppen. Det jeg kan si, er at jeg er superglad for at han er her, avslutter Chelsea-manageren.

Der kom den. Likevel, Giroud som til slutt overbeviste Frank Lampard, er nå tilbake til start hos Chelsea.

Les: Ronaldo i ekstase over muligheten til å skape verdens råeste angrepstrio